Social

# refuz vaccinare #centru de vaccinare #revoltator #brasov #batrani #vaccinare

SOCANT! Zeci de batrani, nu au fost vaccinati la un centru din Brasov! Care este motivul invocat de angajatii centrului

O situatie socanta a avut loc la un centru de vaccinare din Brasov. Zeci de batrani daca doreau sa se imunizeze au fost trimisi acasa. Motivul este ca acestia nu s-au programat in prealabil pe platforma de vaccinare.

 

Situatia este revoltatoare mai ales ca ne aflam in plin val pandemic, iar autoritatile indeamna populatia sa se vaccineze. In plus, programarea prin platforma este optionala, oamenii fiind indemnati sa se prezinte la centre cu doar cu buletinul. 

Mai mult decat atat, oamenilor li s-a spus ca nu se poate face programare telefonica, singura varianta fiind cea pe internet. Pentru cei mai multi batrani, optiunea de a se programa pe internet este imposibila avand in vedere ca nu sunt obisnuiti sa foloseasca acest tip de tehnologie.

Potrivit reglementarilor in vigoare, programarile la centrele de vaccinare se pot face si telefonic la numarul 021.414.44.25, dar acest lucru nu este obligatoriu, si asta deoarece, de peste jumatate de an, romanii se pot imuniza fara sa faca o programare prealabila, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea