Social

#coma coronavirus #coronavirus #drama #deces

SOCANT! Un barbat s-a trezit din coma pentru a afla ca toata familia acestuia a murit din cauza coronavirusului

Un barbata din Scotia traieste clipe de cosmar. Dupa ce s-a aflat trei saptamani in coma din cauza coronavirusului, cand s-a trezit a aflat ca familia acestuia a pierdut lupta cu boala.

Scott Miller, in varsta de 43 de ani, abia a supravietuit infectarii cu noul coronavirus. In timp ce acesta se afla in coma, in spital, mama acestuia, in varsta de 76 de ani, dar si partenerul ei in varsta de 69 de ani au pierdut lupta cu boala.

Medicii au decis sa il puna pe Scott in coma indusa in timpul petrecut la Terapie Intensiva.

“Cand m-am trezit, am presimtit ca ceva s-a intamplat cu mama mea, iar cand mi-a spus asistenta, am fost socat. A fost foarte dificil”, a spus barbatul.

In timp saptamana in care a avut loc inmormantarea mamei acestuia si a partenerului ei, sora vitrega a lui Scott a primit un telefon de la spital in care i se spunea ca nu se stie daca barbatul va supravietui.

"Ni s-a luat o piatra de pe inima, deoarece nu cred ca mai suportam sa pierd si pe Scott. Cand am putut sa vorbim si sa-l vedem, ne-am relaxat.", a declarat sora vitrega a lui Scott potrivit dailystar.co.uk.

Scot este inca in stare de soc. Acesta si-a vizitat mama inainte de a intra in coma, insa din cauza bolii nu isi mai aminteste.

“Nu puteam sa cred ca virusul mi-a luat doua persoane care erau parte din viata mea de zi cu zi”, a adaugat Scott.

Din cauza infectiei cu noul coronavirus Scott, care cantarea 140 de kilograme a pierdut 22 de kilograme, iar acum trebuie sa invete sa mearga din nou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea