Social

#copil omorat in bataie #crima romania #crima oribila #crima #romania

SOCANT! Si-a omorat copilul in bataie apoi l-a muscat ca sa-si revina!

Gestul unei femei a socat intreaga Romanie! O tanara in varsta de 27 de ani, si-a lovit copilul de 3 ani pana l-a omorat, apoi l-a muscat in incercarea de a-l readuce la viata!

 

Oribila crima ar fi avut loc in luna februarie, in Buzau. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau, un vecin al familiei a alertat autoritatile cand a aflat ca mezinul familiei a fost batut crunt. Ajuns la casa respectiva, echipajul medical l-a gasit pe copil in stop cardio respirator, cu multiple leziuni pe corp, atat vanatai cat si muscaturi. Din pacate, in ciuda insistentelor medicilor, micutul nu a mai putut fi salvat. 

In timpul anchetei desfasurate mama copilului a negat faptul ca l-ar fi batut. Acesta a declarat ca a cazut din par si ca este posibol ca unul dintre frati sa-l fi batut. Nu a recunoscut oribila crima.

In urma necropsiei, medicii legisti au stabilit insa ca micutul a fost batut cu bestialitate. Copiluil avea leziuni la cap, hematoame pe tot corpul si muscaturi pe care chiar mama lui le-ar fi facut.

Femeia a fost internata la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Sapoca. In timpul expertizei psihiatrice facuta de medici, se pare ca tanara ar fi avut discernamant in timpul actelor de violenta. Mai mult, aceasta a recunoscut, partial, ca l-a batut pe copil. 

Femeia mai are doi copii, unul de 3 ani si unul de 11 ani. Aceasta locuia alaturi de cei trei copii si de concubinul ei care nu este tatal micutului ucis. 

Sursa foto: pxhere.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea