Social

# accident live pe Facebook #morti #live #facebook #accident

Socant! Inca un accident live, pe Facebook! Doi adolescenti au murit. VIDEO

Doi adolescenti au murit si alti doi au fost raniti in urma unui accident auto produs pe E85, in comuna Obrejita, zona Popasului Timboiesti. In timpul accidentului, soferul facea live pe Facebook.

In filmare se vede cum soferul aranja telefonul in suport, in mers, iar la sfarsit se aud strigatele disperate ale tinerilor.

In urma impactului, pasagerii (un adolescent de 14 ani si unul de 18 ani) din spatele autoturismului au decedat. Conducatorul auto, un tanar de 19 ani si un pasager de 17 ani, ambii din Slobozia Bradului, au fost raniti si transportati la spital.

Cei patru tineri, aflati intr-o masina cu volanul pe dreapta, se pregateau "sa decoleze". Soferul spune: "puneti centura, ca incepe aventura", dar dupa cum se poate observa in imagini este singurul care poarta centura de siguranta. Ulterior, in timpul mersului se apleaca pentru a regla pozitia telefonului cu care transmitea pe Facebook. In scurt timp acesta pierde controlul volanului si se produce tragedia.

"Conducatorul auto a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed si a intrat intr-un podet" a informat Politia Rutiera, potrivit libertatea.ro.

Atentie, urmeaza imagini socante!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea