Social

#caz unic in romania #coronavirus #infectare #deces #vaccinare

Socant! Femeie vaccinata cu Pfizer, moarta de Covid, la doua luni dupa rapel

Caz unic in Romania! O femeie s-a infectat cu Covid dupa imunizarea cu vaccinul Pfizer. Din pacate boala i-a fost fatala.

Femeia in varsta de 70 de ani, din Cluj, a murit in sectia ATI a spitalului din Turda, din cauza coronavirusului, la doua luni dupa rapel.  

Femeia da facut rapelul in februarie. A fost testata apoi pentru anticorpi si s-a descoperit ca avea un numar considerabil: 6.700. Cu toate acestea femeia a facut o forma severa a virusului.  

Nu este singurul caz de infectare dupa rapel

Acesta nu este singurul caz de infectare dupa rapel. Au mai fost depistate cazuri de infectare cu Covid-19 dupa rapel, la mai multe spitale din judetul Cluj. O femeie de 50 de ani a ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie cu COVID-19, cu forma moderata, dupa peste o luna de la a doua doza de vaccin, scrie realitatea.net. Mai sunt si alte cazuri de infectare, insa majoritatea sunt forme usoare, care nu necesita spitalizare. 

Se stie ca vaccinurile nu ofera protectie 100%, te poti infecta chiar daca esti vaccinat, dar, cel putin in cazul Pfizer, specialistii spun ca ofera protectie impotriva formelor severe. Prin urmare te poti infecta, dar teoretic faci o forma mai usoara a bolii.

Sursa foto:  pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea