Social

#Viorel Hrebenciuc arest #Viorel Hrebenciuc eliberat #viorel hrebenciuc

SOCANT Cum arata Viorel Hrebenciuc eliberat dupa 4 luni de arest

Viorel Hrebenciuc a fost eliberat vineri dupa-amiaza din penitenciarul Rahova. Magistratii de la Curtea Suprema au decis ca fostul lider social-democrat sa fie plasat in arest la domiciliu. Cele 4 luni de arest, si-au pus vizibil amprenta pe chipul fostului deputat PSD.


In luna ianuarie, fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc, si fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, si-au recunoscut partial faptele de care sunt acuzati, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, respectiv trafic de influenta, spalare de bani si complicitate la aceste fapte, conform Realitatea TV.

La iesirea din puscarie, fostul lider PSD a confundat Penitenciarul Codlea cu numele sefului adjunct al SRI, Florian Coldea.

”A fost o experienta la mai mule penitenciare, printre care si Penitenciarul Coldea, pardon, Codlea. Nu exista niciun prejudiciu pentru statul roman. Romsilva sustine ca nu a fost pagubita. Sunt trimis in judecata si imi voi arata nevinovotia. Fiul meu nu are nicio vina in acest dosar. Daca faceam denunturi, eram demult acasa”, a spus Hrebenciuc.

Sursa foto: psnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea