Social

#prostitutie #dosar proxenetism #asistente tv #daniela crudu #scandal sexual #antena 1

Soc la Antena 1! Mai multe emisiuni, in pericol din cauza unui megascandal sexual

Scandalul prostituatelor de lux a starnit valuri uriase in televiziunea Antena 1. Sefii Trustului Intact au decis ca asistentele tv, dar si vedetele care erau de obicei invitate in emisiunile de divertisment sa dispara de pe sticla!

In ultimele doua zile, mai multe asistente tv, modele si vedete din showbiz care sunt angajate la acest post au fost chemate la audieri intr-un dosar care vizeaza destructurarea unei retele de proxenetism. Chiar daca au fost citate doar in calitate de martor, situatia le-a displacut reprezentantilor televiziunii, care au intrat de urgenta in sedinta, scrie click.ro.

Concluzia reuniunii a fost clara: daca se va dovedi ca s-au prostituat, se renunta la colaborarea cu ele! Deocamdata decizia nu a fost aplicata, intrucat cele vizate, adica Daniela Crudu, Simona Trasca, Denisa Bita sau Madalina Pamfile nu au fost puse sub acuzare.

Din reteaua de proxenetism ar fi facut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele castigate fiind in jur de 1.500 - 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit", arata anchetatorii. Sase tinere au fost retinute joi seara, insa judecatorii au decis ca acestea sa fie cercetate sub control judiciar.

Sursa foto: ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea