Social

#soarece #salam de vara #campofrio #vid #productie

Soarece in salam de vara

Un student a descoperit intr-un baton de salam de vara pe jumatate mancat, un soarece .

Reprezentantii companiei producatoare acuza dusmanii care vor sa le faca rau.

Dupa ce a mancat jumatate din salam, Nelu Luca a descoperit cu stupoare un soarece. Gazda studentului a informat autoritatile pentru Protectia Consumatorului .

Primele verificari ale autoritatilor sanitar-veterinare arata ca animalul a ajuns in compozitia salamului pe linia de productie a fabricii de mezeluri din Tulcea, detinuta de Tabco Campofrio Romania . OPC Iasi nu a luat inca nici o masura.

"Intr-un astfel de caz, amenda pentru comerciant pleaca de la 3.000 pana la 30.000 lei, dar aceasta masura este incerta, din cauza ca reclamantul nu a prezentat bonul de cumparare", a declarat Valerian Salavastru, seful Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului, pentru Adevarul.

Directorul general al Tabco-Campofrio, Ovidiu Wencz, sustine ca fabrica respecta toate normele de igiena: "Cineva care a vrut sa ne faca rau a aruncat intentionat soarecele in pasta de carne din care a fost  produs salamul respectiv. Cred acest lucru pentru ca noi respectam absolut toate normele de igiena. Totodata, salamul este produs din carne tocata, deci soarecele nu avea cum sa treaca de malaxoare".

Wencz crede ca vinovatul va fi gasit si pedepsit in cel mai scurt timp si ca va dispune un control si mai riguros al liniei de productie.

Foto : Adevarul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea