Social

#trenuri anulate # drumuri inzapezite #drumuri inchise #situatia drumurilor

Situatia drumurilor: A2 si A4 sunt in continuare inchise, 102 trenuri sunt anulate

Conditiile meteo nefavorabile le creeaza in continuare probleme soferilor si calatorilor. Doua autostrazi si un drum national sunt in continuare inchise. Mai mult, 102 trenuri sunt anulate.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, traficul rutier ramane oprit pe A2, pe tronsoanele Cernavoda - Constanta, pe A4 Ovidiu – Agigea, precum si pe DN 3 tronsonul Cobadin – Ostrov (judetul Constanta), potrivit mediafax.ro.

in judetul Olt, ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri in zona Corabia, pe DN54A Corabia - Grojdibodu si pe DN54 Corabia - Visina si Corabia - Garcov. Se recomanda prudenta maxima in trafic.

"Avand in vedere mesajele de atentionare si informare emise de Administatia Nationala de Meteorologie, ii sfatuim pe conducatorii auto sa nu porneasca la drum daca nu au autovehiculele pregatite pentru circulatia in conditii de iarna (anvelope specifice sezonului rece, lanturi antiderapante, lopata, saculet cu nisip, o rezerva de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire functional etc.)" se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Navigatia pe Dunare ramane suspendata intre kilometrii fluviali 175 (Braila) si 1075 (Bazias, judetul Caras-Severin) pe o perioada de timp nedeterminata.

102 trenuri anulate

CFR Calatori a anulat 102 trenuri din cele 1.300 de garnituri ale companiei care circula zilnic in Romania si atrage atentia ca si in cursul zilei de joi circulatia trenurilor va fi adaptata conditiilor meteo extreme, intervenindu-se constant cu utilaje si echipaje feroviare pe raza regionalelor Bucuresti, Galati si Constanta, potrivit stirileprotv.ro.

"In functie de evolutia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar sa fie asigurat pe magistrale, intre marile orase, astfel incat sa nu existe zone izolate.

Mentionam ca circulatia trenurilor va fi adaptata conditiilor meteo extreme si pe parcursul zilei de JOI. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare pe raza Regionalelor Bucuresti, Galati, Constanta.", scrie CFR calatori pe facebook.

Sursa foto: ziare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea