Social

#site #timp liber #relaxare

Site-uri de pierdut timpul

Nu toti internautii s-au adaptat la jocurile de calculator sau la cele online. Pentru aceasta categorie de nostalgici, site-urile selectate de about.com reprezinta o alternativa.

Unii ar spune ca un computer si mai ales internetul sunt medii intr-atat de revolutionare si cu o asemenea dinamica incat explorarea posibilitatilor de dezvoltare a acestor medii ar umple intreaga zi.

Pe de alta parte, nu intotdeauna esti in dispozitia de a-ti bate capul cu lucruri cu un grad de dificultate prea mare. Sau pur sisimplu nu te-ai adaptat la jocurile profesioniste de mediu virtual – fie ele pentru calculator sau joculete gratuite de internet, asa cum sunt cele de pe Yahoo.

Multe dintre site-urile selectate in top nu includ jocuri – sau depinde din ce punct de vedere le privesti. Fac parte, de fapt, din categoria inclasificabila a lucrurilor de pierdut timpul.

Falling Sand (//chir.ag/stuff/sand/)

1. Falling Sand reprezinta o metoda relaxanta prin care iti poti pierde timpul intr-un mod oarecum ingenios. Cateodata cele mai simple site-uri sunt si cele mai placute. Daca pierzi putin timp pe site, poti crea o multitudine de forme si amestecuri de culori.

Daca ii acorzi doua minute joculetului, in zilele plictisitoare ai toate sansele sa te mai intorci la site pentru a incerca manevre inedite. Falling Sand reprezinta o aplicatie facuta pe platforma Java. Joculetul implica patru elemente principale: nisip, apa, sare, ulei, reprezentate prin particule cazatoare. Fiecare element are proprietatile stiute, care pot fi manevrate in diferite moduri.

Not Pr0n (//deathball.net/notpron/)

2. Este un joc de puzzle – dar unul foarte greu. Dar in acelasi timp da dependenta. Fiecare noua pagina are un puzzle care trebuie sa fie rezolvat trecand la urmatoarea si tot asa. Exista si un forum unde gasesti sugestii de rezolvare pentu zonele in care te-ai incurcat.

Literele magnetice de pe frigider (//lunchtimers.com/)

3. Imagineaza-ti haosul si o multime de oameni ortografiind cuvinte englezesti din litere magnetizate puse pe un frigider. De fapt, mai bine nu iti imagina – jocul chiar asta este; o sa pierdeti mai mult timp decat ati fi dispus sa admiteti.

Samorost (//amanita-design.net/)

4. Daca inca nu ati experimentat grafica incredibila si puterea de absorbtie a acestui joc, trebuie numaidecat sa incercati. Exista un numar limitat de niveluri, deci pericolul de a pierde timpul este prin forta lucrurilor mai limitat.

Samorost 2 (//amanita-design.net/samorost-2/)

5. Dupa ce ati devenit maestru al primei parti, trebuie sa incercati si continuarea, Samorost 2. Veti rade mult de ce poate rezulta si de creativitatea acestei continuari .

Subservient Chicken (//www.subservientchicken.com/)

6. Acest pui de gaina foarte ascultator va face tot ce ii comandati, iar felul cum miscarile lui sunt umanizate este de un haz nebun. Ca orice fiinta virtuala, puiul nu oboseste niciodata.

Stuff on My Cat (//www.stuffonmycat.com/)

7. Nu este un site interactiv , dar sunt atatea fotografii - si multe din ele va vor face sa radeti tare - ca va va lua ore sa-l epuizati. Fotografiile sunt de la dragut la bizar si, chiar daca nu sunteti un fan al pisicilor, tot o sa va prinda.

Spirograph (//www.wordsmith.org/%7Eanu/java/spirograph.html#display)


8. Multi au avut un spirograf in copilarie, cu care au petrecut ore desenand uimitoare figuri geometrice. Acum puteti avea parte de aceeasi distractie fara a folosi o fila sau un gram de cerneala.

Sodaconstructor (//sodaplay.com/creators/soda/items/constructor)

9. Cine nu si-a dorit vreodata sa creeze un robot care sa se miste asemenea celor
din cartile SF? Acum puteti crea unul virtual, petrecand ore jucandu-va cu acest constructor de pe site. Creati-va capodopera si apoi priviti-o miscandu-se si dansand.

SymmetryLab Machine (//symmetrylab.com/machine/)

10. Este un gen de work in progress , insa puteti avea parte de foarte multa distractie si puteti pierde o multime de timp construind masini miscatoare din mecanisme simple.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea