Social

Sisu, vandut de o prietena cu care se drogase in masina

Rearestarea rapperului Tudor Sisu pentru trafic de droguri are in spatele ei o istorie ascunsa pana azi. Surse apropiate anchetei ne-au marturisit ca Sisu ar fi fost incatusat pe baza denuntului unei prietene a acestuia si a unei probe furnizate politistilor la plic de tanara respectiva.

Potrivit acestor surse, inainte sa fie ridicat de catre trupele speciale ale Politiei, rapperul consumase in masina lui dintr-o bila de heroina, alaturi de denuntatoare.

Intr-adevar, Tudor si denuntatoarea au fost impreuna si au tras dintr-o bila. La un moment dat s-au despartit, iar femeia i-a cerut lui Sisu sa-i lase ce mai ramasese din bila, ca sa traga si mai tarziu. Tudor n-a dat importanta. Amica lui a impachetat insa ce ramasese in folia unui pachet de tigari si s-a prezentat la Parchet unde a scris denuntul si a predat asa-zisa proba!, ne-a confirmat unul dintre avocatii angajati in dosar.

Avocatii denunta retele subterane din penitenciare

Tudor Sisu a recunoscut procurorilor ca obisnuia sa se drogheze, dar a negat acuzatia de trafic. Or, conform legii in vigoare, detinerea de droguri in vederea consumului propriu se pedepseste cu inchisoare pana la doi ani, dar inculpatul poate scapa si numai cu amenda!

In schimb, traficul este aspru condamnat, pana la 15 ani de detentie. Avocatul Robert Ionescu n-a infirmat, dar nici n-a confirmat povestea reincarcerarii lui Sisu.

El a tinut insa sa precizeze ca Parchetul incearca sa contureze ideea de retea de traficanti, in conditiile in care inculpatii nici nu se cunosc intre ei!

In ce-l priveste pe Sisu, Robert Ionescu crede ca vinovat de aceasta situatie este sistemul penitenciar din Romania:

Daca Tudor ar fi urmat un tratament in inchisoare, unde a executat prima condamnare, nu s-ar mai fi ajuns aici. Insa nimanui nu-i pasa ca drogurile patrund in puscarii si ca detinutii consuma frecvent!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea