Social

#respingere #sindicat #majorare #greva generala #profesori

Sindicatele resping majorarea si continua cu greva generala

Sindicalistii din educatie au anuntat ca nu renunta la greva generala , dupa ce premierul Tariceanu a anuntat, luni seara, ca salariile profesorilor vor creste diferentiat, in doua trepte, la 1 martie si, respectiv, 1 septembrie 2009 .

"Nu ne intereseaza propunerea premierului. Vom urma calendarul protestelor, astfel ca, pe 18 noiembrie, vom face greva generala", a precizat, pentru NewsIn, presedintele executiv al Federatiei "Spiru Haret", Marius Nistor . Aceeasi reactie a avut-o liderul Federatia Sindicatelor Libere din invatamant (FSLI), Aurel Cornea. "Nu vrem decat respectarea legii adoptata de parlament si promulgata de presedinte, prin care salariile cadrelor didactice trebuie sa fie majorate cu 50 la suta", a spus Cornea. Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca salariile cadrelor didactice vor creste diferentiat, cu procente pana la 28%, in doua trepte, potrivit unei ordonante de urgenta adoptata, luni, de Executiv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea