Social

#invatamant #sindicate #majorari #salariu

Sindicatele nu semneaza pentru majorari salariale sub 50%

Niciuna dintre federatiile sindicale din invatamant nu doreste sa semneze, marti, un eventual acord cu Guvernul privind majorari salarile mai mici de 50% si continua protestele si demersurile privind sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu ordonantele date de Executiv.

Sindicatele din invatamant, respectiv Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, Federatia Educatiei Nationale, Federatia Alma Mater si Federatia "Spiru Haret", vor merge la intalnirea de marti cu guvernul, dar nu vor semna niciun acord privind o majorare salariala mai mica de 50%, asa cum prevede legea votata la sfarsitul lunii septembrie in parlament. "Nu vom semna niciun acord de salarii si nu vom negocia legea, mai ales ca noua oferta a guvernului inseamna, in special, o majorare a salariilor profesorilor debutanti, care vor ajunge sa aiba salarii mai mari decat ale celor cu peste cinci ani vechime. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea