Social

#sindicalisti #greva sindicalisti #metrorex #sindicate metrou

Sindicalistii nu au de ce sa faca greva, spune Metrorex

Sindicatele de la metrou nu au niciun motiv intemeiat sa declanseze greva, asa cum au anuntat, precizeaza conducerea , intr-un comunicat remis presei.

"Proiectul de act normativ la care fac referire sindicatele urmareste punerea la dispozitia autoritatilor a capabilitatilor detinute de companiile din subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si posibilitatea dezvoltarii de aplicatii operationale din sfera de activitate a privind multimodalitatea si realizarea unor interfete de comunicare de date intre societatile subordonate si nivelul central al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii", precizeaza comunicatul .

Proiectul nu afecteaza instalatiile de siguranta a circulatiei de la modurile de transport si nici aplicatiile informatice care concura la buna desfasurare a transporturilor. De asemenea, nu vor avea loc relocari sau disponibilizari de personal din companiile aflate in subordinea MTI , asigura Metrorex .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea