Social

#sindicalisti educatie sceptici

Sindicalistii din educatie, sceptici in privinta programului de guvernare

Sindicalistii din educatie sunt sceptici in privinta sanselor de concretizare, in urmatorii ani, a programului de guvernare Boc - considerat un proiect vag.

Programul de guvernare este vazut ca o enumerare de probleme cunoscute de multa vreme, pe care toate partidele au promis ca le rezolva, dar nu s-au tinut de cuvant.

"Noul program de guvernare este vechea lista de promisiuni , pe care ne-o prezinta, de 19 ani, toate partidele care au venit la conducere, iar pana acum nu s-a intamplat nimic. S-au mai promis bani pentru repatrierea elitelor, ni s-a mai spus ca nu vor mai fi baruri pe langa scoli, politia va fi la datorie, vor fi gradinite pentru toti copiii, profesori buni si toate celelalte. Suntem rezervati si asteptam sa vedem ce se va pune in practica", a precizat, pentru NewsIn, presedintele executiv al Federatiei "Spiru Haret", Marius Nistor ( foto ).

Sindicalistii sunt dezamagiti ca din programul de guvernare lipsesc rezolvarile punctuale. "Programul Boc este o propaganda electorala, o 'Cantarea Romaniei', nu are nimic concret, doar vorbe goale. Ne asteptam la mai mult", afirma liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), Aurel Cornea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea