Social

#remedii indigestie #miel paste #masa paste #indigestie

Simplu si util! Cum sa eviti indigestia dupa masa de Paste

Masa bogata de sarbatori ne imbie sa facem excese. Daca insa nu esti obisnuit cu o astfel de "dieta" risti sa regreti mai tarzu, Urmeaza aceste sfaturi simple si nutritionistii garanteaza ca nici nu vei avea indigestie si nici silueta ta nu va avea prea mult de suferit.  

1. Portii mici, pe indelete

Chiar daca mancarurile sunt apetisante si asteptai cu multa nerabdare sa te infrupti din masa de Paste, incearca sa fii cumpatat. Gusta din toate cate putin si incearca sa respecti regula proteine + legume, nu proteine + carbohidrati. Asa ca langa miel aseaza cateva linguri de salata, nu cartofi prajiti. Daca mananci incet, nu cu pofta, digestia ta are de castigat. In plus, senzatia de satietate apare mai devreme si nu vei risca sa faci excese pe care le vei regreta mai tarziu.

2. Evita sucurile 

Sucurile carbogazoase consumate in timpul meselor copioase te fac sa inghiti foarte mult aer. In combinatie cu un consum mare de alimente, nu ar trebui sa te mire ca iti simti stomacul umflat. In plus, contin si zahar, asa ca ti se va face foame destul de repede si silueta ta va avea si mai mult de suferit. 

3. Bea ceaiuri de plante

Daca ai mancat prea mult si te simti plina, un ceai verde este perfect. Nu pune zahar, este foarte important acest lucru. Ceaiul de musetel este si el indicat impotriva arsurilor stomacale, balonarii si durerilor de stomac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea