Social

#halep fed cup #halep doha #team halep # operatie simona halep #meci simona halep #simona halep

Simona Halep, supusa unei interventii chirurgicale!

Simona Halep are probleme serioase de sanatate. Din aceasta cauza va rata urmatoarele trei turnee importante: Fed Cup si cele de la Doha si Dubai.

Sportiva numarul 2 mondial in tenis a anuntat pe contul sau de Facebook ca are probleme de sanatate si ca acestea au fost partial de vina pentru esecul de la turneul australian. Simona Halep are o infectie care i-a afectat stomacul, nasul si urechea. In plus, va suferi o operatie de diviatie de sept.

Iata mesajul Simonei:

"Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă. Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic.

Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam. La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă. Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%".

Cel mai probabil, urmatorul turneu la care va participa sportiva este Indian Wells. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea