Social

Simona Halep, leac impotriva depresiei si a problemelor mentale! De ce va avea parte romanca la US Open

Conditii inedite pentru sportivii care vor participa la US Open. Simona Halep va avea parte de servicii psihologice si "camere linistite" chiar langa terenurile de tenis.

Organizatorii au luat decizia dupa ce Naomi Osaka s-a plans ca sufera de anxietate si depresie.

"Problema constientizarii sanatatii mintale a fost adusa in prim plan pe parcursul pandemiei globale, deoarece multi oameni, inclusiv jucatori, s-au luptat cu stresul si emotiile care au aparut ca rezultat al COVID-19", a spus directorul turneului american, Stacey Allaster, conform Prosport.

Astfel, Simona Halep va avea in jur specialisti care vor avea menirea sa protejeze sanatatea mentala a sportivilor de la US Open.

In plus, toti participantii la Grand Slam-ul american vor putea sa se linisteasca dupa meciuri si antrenamente in camere special amenajate pentru acest lucru.

La editia din acest an a turneului de la Roland Garros, Naomi Osaka s-a retras dupa ce a acuzat probleme de natura mentala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea