Social

#cristian preda #sulfina barbu #silviu prigoana #purtator de cuvant sulfina barbu

Silviu Prigoana ii cere demisia lui Cristian Preda

Silviu Prigoana este de parere ca vina pentru rezultatul slab pe care Sulfina Barbu, candidata PDL la Primaria Sectorului 4, l-a obtinut in alegeri o poarta Cristian Preda, purtatorul sau de cuvant.

Prigoana ii cere acestuia sa-si dea demisia. "Daca cineva trebuie sa-si dea demisia din PDL, acela este purtatorul de cuvant al Sulfinei Barbu si care s-a implicat in campania Sulfinei Barbu si a obtinut un scor la jumatate din scorul avut de mine", a spus deputatul PDL la Romania TV.

"Dansul traieste intr-o lume paralela (...) Nu toti suntem europarlamentari cu 10.000 de euro pe luna pe campania muncita de mine si de altii. Mai sunt si prosti ca mine", a mai spus acesta.

Anterior, Cristian Preda catalogase drept "un dezastru" rezultatul obtinut de Silviu Prigoana la alegerile pentru Primaria Capitalei.

"Unii democrat-liberali se ascund. Prigoana a facut un dezastru la Bucuresti. Are un stil inacceptabil, de proasta calitate. Sa nu plangem in tribune, trebuie sa oferim o alternativa de dreapta. In foarte putine zile, vom anunta public ce inseamna platforma lui Mihai Razvan Ungureanu", a spus Preda la RFI.

Sursa foto: Nasul TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea