Social

Si PSD e interesat de frauda la Bucuresti!

Candidatul independent sorin oprescu a denuntat ieri, intr-o conferinta de presa extraordinara, negustoria dintre Miron Mitrea si Vasile Blaga la un restaurant din Bucuresti in vederea celui de-al doilea tur al scrutinului din Bucuresti.

Impricinatii au dezmintit imediat cele sustinute de Sorin Oprescu. Vasile Blaga reiterind teza de campanie electorala potrivit careia Sorin Oprescu e, in realitate, candidatul PSD. Miron Mitrea punind totul pe seama unei intoxicari a candidatului independent de catre masinaria de diversiuni a Partidului Prezidential. Nici noi nu credem in existenta unei astfel de intilniri. Si nu pentru ca Miron Mitrea n-ar putea negocia cu Vasile Blaga, ci pentru ca respectivii sint suficient de experimentati intr-ale lucraturilor mizere, incit sa nu comita imprudenta unei intilniri intr-un loc public , ci pentru ca nici nu era nevoie de o asemenea miscare.

Am sustinut si continuam sa sustinem ca Sorin Oprescu nu va cistiga Primaria Bucurestilor.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea