Social

Si-au mai ramas sase!

Steaua a invins aseara, greu, Unirea iar distanta dintre ros-albastrii si liderul Ligii I s-a micsorat. Habibou a fost providential pentru trupa lui Lacatus.

Ros-albastriii s-au aflat la conducerea jocului in marea majoritate a timpului de joc, dar Moreno, Menoza sau Ovidiu Petre nu l-au putut invinge pe Stelea. De partea cealalta, ialomitenii au solicitat un penalty la hentul lui Golansky din minutul 52.

Dupa ce rapidistii au remizat cu Universitatea Craiova, la fel ca si Clujul la Piatra Neamt stelistii aveau mare nevoie de victorie pentru a urca pe pozitia a doua a clasamentului si a se apropia la numai sase puncte de lider.

Astfel, ei s-au instalat inca de la inceput la carma partidei dar nu au reusit sa-si creeze ocazii prea mari de gol. Pe contraatac , Constantin a primit o centrare de pe dreapta dar sutul sau din voleu a trecut peste poarta lui Zapata . Finalul primei reprize avea sa aduca cea mai mare ocazie de gol a gazdelor. Goian a centrat de pe dreapta, Pepe Moreno a reluat cu capul din sase metri dar Stelea a respins senzational.

Salvati de Habibou

Elevii lui Lacatus au iesit mai decisi de la cabine iar in minutul 50, Stelea a mai avut o interventie extraordinara respingand din fata lui Mendoza. Peste numai doua minute insa oaspetii au cerut un penalty dupa ce Golansky a atins mingea cu mana, dar centralul Ionel Ivan a lasat jocul sa continue.

La faza imediat urmatoare, Dica a trimis o pasa magistrala de 40 de metri care l-a lasat pe Mendoza singur cu Stelea dar portarul ialomitenilor a mai respins o data. „Fiara" a mutat inteligent si l-a trimis dupa pauza pe Habibou, care a marcat singurul gol al meciului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea