Social

#femeie #sinucidere #capitala #incendiu

Si-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etaj

O femeie din Bucuresti, in varsta de 33 de ani, s-a aruncat de la etajul opt al unui imobil din Capitala, dupa ce si-a incendiat apartamentul. Echipajele ajunse la fata locului au gasit-o cu un pistol in mana.

 

Politistii au gasit-o in viata si a fost transportata la spitalul Municipal, in stare grava. In ciuda eforturilor medicilor, femeia a decedat dupa cateva ore.

Femeia locuia intr-un apartament inchiriat, in zona Gheorghe Sincai, impreuna cu sotul acesteia. Potrivit declaratiilor vecinilor, cei doi se certau foarte des si sotul acesteia nu mai venise de cateva zile acasa, potrivit libertatea.ro.

Mai mult decat atat, femeia intrase in depresie din cauza lipsei banilor. Aceasta avea datorii la mai multi vecini.

Ultima persoana care a vorbit cu ea este o vecina din bloc. Aceasta a povestit ca femeia a incercat sa-i vanda niste obiecte cu putin timp inainte ca nenorocirea sa se produca. Vecinii au auzit o bubuitura puternica si au vazut apartamentul in flacari. Acestia au apelat de urgenta serviciul 112.

"Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate sa intervina pe bulevardul Gheorghe Sincai, la etajul trei din opt pentru o posibila explozie urmata de incendiu. In interiorul apartamentului s-au gasit doua recipiente cu lichid inflamabil", a spus Adrian Marin, purtator de cuvant ISU, pentru romaniatv.net.

Sursa foto: voxtvregional.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea