Social

#kruk #executare silita

Sfaturi de la KRUK usor de urmat pentru evitarea executarii silite

Atunci cand datoriile ajung sa fie o povara foarte greu de dus, inevitabil se cautasolutii si raspunsuri la intrebari care genereazaanumite ingrijorari. Cum scapi de executare silita? Ce prieten sau membru al familiei poate fi de ajutor cu o suma de bani? Bineinteles, in acest timp creste stresul, gandurile vin de-a valma si se poate pierde logica actiunilor.

In fond, un dosar de executare silita nu poate fi motiv de bucurie si poate avea repercursiuni grave in cazul in care nu se actioneazacumpatat. In aceasta idee, KRUK Romania vine in ajutorul oamenilor cu datorii, cu o serie de sfaturi utile.

Politica acestei companii are ca element central plata datoriilor pe cale amiabila, angajamentul de plata fiind instrumentul care sustine posibilitatea ca ratele sa fie stabilite de client. Practic, clientul plateste lunar rate pe care le poate sustine financiar pana la stingerea datoriei.

*Cei interesati sa obtina mai multe informatii despre aceasta companie, pot sa consulte inclusiv articolul publicat pe KanalD, articol din care rezulta ce fel de companie este KRUK.

Sfaturi utile pentru evitarea executarii silite

Pentru a se evita executarea silita, KRUK face o serie de recomandari, legate de plata ratelor, punand accent pe modul in care pot fi achitatefara stres. In aceasta idee, KRUK pune accent pe economisire. Economisirea banilor si crearea unui buget este o conditie frecvent intalnita la acei oameni care reusesc sa isiplateascausor datoriile. Dorinta de a strange bani, previne cheltuielile care se fac sub impulsul momentului. Facand corect diferenta intre nevoi si dorinte, persoana in cauza stie cat poate sa cheltuiasca si isiplateste datoriile la timp. In plus, „economisire” poate insemna si alte mici actiuni care duc la un consum mai mic de energie electrica, apa, gaz, etc; de exemplu, stingerea becului cand se paraseste o incapere.

In alta ordine de idei, KRUK recomanda semnarea unui Angajament de plata, un document care sustineplatile voluntare pe care clientul le va face sub forma de rate pana la stingerea datoriei. Compania are o abordare pro-client in procesul de colectarea creantelor, oferind posibilitatea de plata a datoriilor in rate personalizate, in functie de situatia financiara a clientilor. Practic, clientul este cel care la semnarea angajamentului de plata stabileste singur valoarea ratelor. Mai mult decatatat, la plata integrala a datoriei, clientul primeste si reducere.

KRUK recomanda solutii chiar si pentru cazurile clientilor care se confrunta cu executare silita in derulare. Clientii pentru care s-a demarat procedura de executare, fiind anuntati printr-o notificare de acest demers, pot inca sa beneficieze de rezolvarea amiabila a situatiei. O conditie importanta pentru acest lucru este sa se comunice deschis cu agentii KRUK.

In concluzie, datorii poate avea oricine, insa doar persoanele responsabile vor iesiusor din ele. Chiar si in cazurile greu de gestionat la un moment dat, se pot gasisolutii care sa duca la rezolvarea acestora. Cumpatarea, economisirea, responsabilitatea, asumarea si deschiderea la comunicare sunt factori care contribuie esential la stingerea datoriei.

FOTO: stock.adobe.com/ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea