Social

# copii ekeng # deces ekeng # moarte ekeng #patrick ekeng

Sfasietor: sotia lui Ekeng este insarcinata. Drama familiei fotbalistului mort cu zile

Patrick Ekeng era casatorit si avea o fetita de doi ani. Sotia, care a parasit Romania cu o zi inainte de decesul fotbalistului, este insarcinata in 5 luni. Din pacate, baietelul lui Ekeng nu-si va cunoaste niciodata tatal.

Nu cu mult timp inainte sa moara, camerunezul Patrick Ekeng a aflat o veste care l-a bucurat foarte mult. Peste numai cateva luni avea sa devina tata de baiat, sotia sa fiind insarcinata pentru a doua oara, au declarat pentru cancan.ro surse din cadrul Clubului Dinamo.

 

Din pacate, baietelul nu-si va cunoaste tatal niciodata. Potrivit sursei ciatate, Clubul Sportiv Dinamo ar trebui sa le plateasca pensia alimentara celor doi copii ai lui Patrick Ekeng pana la 18 ani, deoarece moartea lui se incadreaza in categoria accidentelor de munca.

Tanarul fotbalist camerunez a murit vineri seara, dupa ce a suferit un soc cardiorespirator pe teren, in timpul meciului Dinamo-Viitorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea