Social

#apocalipsa #farsitul lumii # prezicere nordica # apocalipsa 2014

Sfarsitul lumii va avea loc in 100 de zile. Iata ce spune o veche traditie nordica

Conform mitologiei vikingilor, sfarsitul lumii ar putea avea loc fix peste 100 de zile, cand inainte de Apocalipsa vor exista exista trei ierni de ger naprasnic, iar pamantul si cerul vor fi pline de otrava, iar marile vor iesi din matca, potrivit "Daily Mail".

Astfel ca previziunile vikingilor ar putea sa devina realitate tinand cont ca iernile au devenit din ce in ce mai geroase in aproape toata lumea, iar incalzirea globala arata ca in cativa ani, marile si oceanele isi vor mari volumul si vor ocupa 10% din suprafata planetei.

De asemenea, in maxim 100 de zile, potrivit mitologiei nordice, Soarele si Luna vor fi inghitite de lupii Skoll si Hati, astfel ca Pamantul va ramane complet in intuneric.

Totodata, expertii in mitologia nordica spun ca Apocalipsa va avea loc pe 22 februarie 2014, zi in care pamantul se va scufunda in mari si in locul sau va renaste o alta lume.

Sursa foto: dailymail.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea