Social

# planet x #23 aprilie #sfarsitul lumii #apocalipsa

Sfarsitul lumii, mai aproape decat crezi! Pasajul din Biblie care-ti da fiori

Sfarsitul lumii ar putea fi mai aproape decat credeai. Mai exact ar putea veni pe 23 aprilie, potrivit unei teorii conspirationale.

Teoreticienii sugereaza sa sfarsitul lumii este iminent, potrivit codurilor biblice. Mai mult, se pare ca acesta va avea loc pe 23 aprilie.

Apocalipsa 12: 1-2 sugereaza despre un pasaj din Biblie care indica a doua venire a lui Iisus Hristos pe pamant: "Un semn mare apare pe cer: o femeie infasurata in Soare, Luna sub picioarele ei si o coroana de douasprezece stele pe cap. Ea, era insarcinata si tipa in durerile nasterii", potrivit antena3.ro.

Pe 23 aprilie, Soarele si Luna vor fi in Fecioara, la fel ca Jupiter, care reprezinta Mesia. Expertii au respins initial aceasta afirmatie atunci cand au descoperit ca alinierea acestor planete are loc la fiecare 12 ani, insa David Meade, un teoretician al conspiratiei crestine, sugereaza ca sfarsitul va veni totusi, in acest an.

"In aceasta perioada, 23 aprilie 2018, luna apare sub picioarele constelatiei Fecioarei. Soarele pare sa o imbrace cu precadere pe Fecioara. Cele 12 stele includ o noua stea, a Leului, iar cele trei aliniamente planetare Mercur, Venus si Marte - se combina pentru a face un grup de 12 stele pe capul Fecioarei. Deci, constelatiile Fecioara, Leul, Serpens, Ophiuchus reprezinta un singur semn, care se intampla o data intr-un secol, exact așa cum este descris in capitolul 12 al Apocalipsei", a spus David Meade, citat de antena3.ro.

Acesta a mai declara ca un sistem planetar mitologic, cunoscut ca "Planet X" sau Nibiru, va aparea pe 23 aprilie. NASA a negat insa ca "Planet X" ar exista si a numit totul ca fiind o farsa.

Sursa foto: diarioonline.com.br

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea