Social

#ploaie #temperaturi

Sfarsit de saptamana ploios

Ploi abundente in sud si sud-vest si cativa fulgi razleti la munte, anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru acest weekend.

Astazi, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in zonele de sud si vest si doar izolat in restul teritoriului. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare . Maximele termice vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade Celsius, iar minimele intre -5 si 5 grade C.

Maine, va ploua slab tot in sudul tarii, iar la munte se anunta precipitatii mixte. Inceputul saptamanii viitoare vine cu cer mai mult noros in majoritatea regiunilor si ploi din belsug in aproape toata tara. Pentru amatorii de sporturi de iarna , e bine de stiut ca in zona montana precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sud si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 0 si 10 grade C, iar cele minime intre -4 si 6 grade C.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea