Social

Sfantul Valentin goleste buzunarele romanilor

14 februarie - Sfantul Valentin , noua sarbatoare romaneasca, importata din Occident. Mai este doar o zi pana la ziua indragostitilor, iar magazinele din Capitala s-au umplut cu oameni de toate varstele, care cauta cadoul perfect pentru a-si impresiona iubitul sau iubita cu aceasta ocazie. Oferta de produse este si ea din ce in ce mai diversificata, iar pe langa traditionalele, dar deja banalele flori si cutii cu ciocolata in forma de inimioara , bucurestenii pot oferi diferite obiecte romantice. Astfel, de la inimioare rosii, jucarii de plus care mai de care mai dragute, pernute in forma de inimioara, tricouri personalizate pe care sunt scrise in toate graiurile Pamantului cuvinte siropoase sau 'Te iubesc' si pana la lumanarile parfumate, neaparat rosii, eventual sub forma de inima, si pana la spumantul de baie care sa creeze ambianta perfecta, plina de romantism, pentru cina din seara zilei Sfantului Valentin - toate sunt acum la mare cautare. Majoritatea restaurantelor din oras sunt ocupate in seara de 14 februarie, astfel ca cei care nu s-au putut hotara pana acum vor fi nevoiti sa improvizeze ceva acasa sau intr-o locatie care sa nu fie la prea mare cautare.

Concerte "Love Revolution" in Piata Revolutiei

O idee ar fi sa-si duca persoana iubita la concert. Primaria sectorului 1 a pregatit o serie de surprize pentru indragostitii Capitalei si a organizat doua concerte in aer liber . Astfel, in aceasta seara, incepand cu ora 19.00, vor concerta Stefan Banica jr, Morandi, Simplu si CRBL. Atmosfera va fi colorata cu ciocolata si premii: ursuleti de plus, un inel cu diamant si o excursie la Venetia. Ziua de maine va fi dedicata unui show de lasere si lumini, care va incepe la ora 19.00. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea