Social

#olimpici #bacalaureat 2012 #olimpici romani #sesiune speciala bacalaureat

Sesiune speciala de bacalaureat pentru olimpicii romani

Absolventii de liceu care se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale vor sustine examenul de bacalareat in cadrul unei sesiuni speciale, ce va avea loc intre 19 mai si 1 iunie 2012.

"Sesiunea speciala de bacalaureat pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite ce se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale se desfasoara in doua centre de examen si in centrul zonal de evaluare. Locatiile centrelor de bacalaureat si modalitatea de repartitie a candidatilor in cele doua centre de examen sunt stabilite de Comisia judeteana de bacalaureat a Inspectoratului Scolar al Judetului Bacau", se precizeaza intr-un ordin al ministrului Educatiei.

Rezultatele vor fi afisate pe 31 mai, pana la ora 18.00. Contastatiile pot fi depuse in aceeasi zi, pana la ora 22.00, urmand ca rezultatele finale sa fie anuntate pe data de 1 iunie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea