Social

#poesis #servicii profesionale #servicii traduceri #traduceri

Servicii profesionale de traduceri in centrul Poesis

Cand apelam la serviciile unui birou de traduceri? Oricine are nevoie de traduceri la un  moment dat. Traducerile oficiale pot fi realizate in doua moduri, sub forma de traduceri autorizate sau legalizate. Traducerile autorizate sunt cele semnate si stampilate de catre traducatorul autorizat. O traducere legalizata presupune, in plus, legalizarea semnaturii traducatorului de catre notarul public . Persoanele fizice pot solicita servicii de traducere autorizate sau legalizate pentru echivalarea sau recunoasterea actelor de studiu, pentru intocmirea unor acte de identitate si stare civila, pentru angajare, pentru calatorii in strainatate, pentru obtinerea unor vize sau permise de sedere, pentru inmatricularea vehiculelor, pentru scopuri medicale etc. Societatile comerciale traduc manuale de utilizare pentru produsele pe care le vand, autorizatii, declaratii, certificate de calitate, contracte de prestari servicii, contracte de munca, referinte, recomandari etc.. De regula, societatile comerciale solicita traduceri autorizate. Serviciile de interpretariat presupun prezenta unui traducator/interpret autorizat in cadrul unor activitati (audieri la tribunal, oficierea casatoriilor, luarea unor declaratii, depunerea unor plangeri etc.). Interpretul asigura redarea discutiilor dintr-o limba in alta si semnarea actelor rezultate (procese verbale, incheieri etc.) pentru a certifica faptul ca s-a adus la cunostinta ambelor parti cele discutate, in limba pe care fiecare parte o cunoaste, cetateanul strain in limba vorbita iar autoritatea statului in limba romana.

Cateva cuvinte despre Poesis

Traducerea documentelor oficiale si neoficiale este serviciul de baza ce ne defineste intreaga activitate. Suntem o echipa de traducatori autorizati din Romania cu sediul in Bucuresti , bine pregatiti, care isi canalizeaza toate eforturile in desfasurarea unei activitati ce ne defineste ca oameni, iar daca prin munca noastra te ajutam sa asezi o piesa de puzzle in activitatea ta, suntem cu atat mai mult multumiti. Misiunea noastra este simpla: actionam ca un intermediar profesionist intre clientii nostri si proiectele lor, depasind granitele lingvistice si ajutand intelegerea indiferent de limba.

Lingvistii nostri au competente in toate limbile importante de circulatie internationala si in diverse ramuri de activitate economica sau sociala. Iti oferim servicii complete de traduceri autorizate si legalizate, servicii de apostilare si supralegalizare. De asemenea, vei gasi in Poesis traduceri si servicii de interpretariat pentru conferinte, evenimente oficiale cu parteneri straini precum si intrepretariat consecutiv la avocat, oficiul starii civile, notar, banca etc.. Indiferent de marimea, domeniul sau dificultatea proiectului oferim de fiecare data cele mai inalte standarde pentru serviciile de traducere acte, documente si interpretariat.

De ce sa alegeti Poesis?

Orice document ai avea, noi il traducem!

Si il livram oriunde in tara in format electronic sau fizic.

TRADUCERE SI REVIZII. LEGALIZARE SI APOSTILARE

Oferim servicii de traducere scrisa autorizata in toate domeniile de specialitate.

Dispuneti deja de traducere, dar aveti nevoie de revizia realizata de un specialist? Apelati cu incredere la noi!

Raspundem prompt si tratam cu prioritate egala atat cererile de traducere, cat si cele de revizie.

Pe langa serviciile de traducere, prin colaborare cu birourile notariale si institutiile competente, va putem livra traducerile gata legalizate, supralegalizate si apostilate, dupa caz.

Profesionalism in traduceri urgente in peste 30 de limbi de circulatie internationala.

Traduceri rapide si din engleza, franceza, italiana, greaca, araba, spaniola, portugheza, ebraica, germana, olandeza, suedeza, norvegiana, daneza, rusa, ucraineana, albaneza, bulgara, ceha, slovaca ,maghiara, sarba, croata, polona, lituaniana, chineza, japoneza, slovena etc..

Traduceri urgente legalizate notarial cu serviciu de aplicare apostile, supralegalizari acte; dosare complexe de recunoastere a studiilor si a calificarilor profesionale obtinute in Romania pentru Uniunea Europeana.

Politica noastra de pret este una transparenta, respectand urmatorii pasi:           

  • Evaluarea cererii
  • Propunerea ofertei (pretul / pagina standard reprezentand 2000 ccs [caractere cu spatii], respectiv oferta ferma, la cerere)
  • Acceptul dumneavoastra
  • Plata numerar sau prin transfer bancar.

Indiferent de cerere, acceptam documentele si documentatiile de tradus sub forma scanata. Astfel, va scutim de un drum in plus, urmand ca originalul sa ni-l prezentati doar la ridicarea traducerii.

Mai multe informatii si forme de contact puteti gasi pe site-ul oficial Poesis.

Sursa foto: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea