Social

# servicii funerare bucuresti #Servicii Funerare

Servicii funerare Bucuresti

Compania noastra vine in ajutorul persoanelor indoliate, in clipe de mare suferinta, preluand, sarciniile necesare efectuarii ceremoniei de inmormantare. Venim in ajutorul dumneavoastra cu mult devotament, profesionalism si discretia exemplara, care tuturor ne este necesara in clipele tragice din viata noastra.

 

Trecerea in lumea celor drepti a unei persoane dragi este pentru fiecare om unul dintre cele mai dureroase etape ale vietii. Din pacate, la un moment dat devine inevitabil, cu totii constientizam asta, insa multi dintre noi nu vor sa accepte trecerea in nefiinta a persoanelor iubite. Pentru ca este un moment asa de dureros, multi dintre noi nu stim cum sa facem fata durerii cauzate de evenimentul trist si concomitent sa ii pregatim un ultim drum onorabil. De aceea, ca locuitori ai capitalei este important sa alegem o firma de servicii funerare Bucuresti, care sa ne poata oferi toate serviciile mandatorii pentru planificarea acestui eveniment.

Firma noastra de servicii funerare Bucuresti va pune la dispozitie serviciile complete care sunt obligatorii pentru buna-organizarea acestui eveniment trist, ne ocupam de tot, de la imbalsamarea trupului, cosmetizarea lui, pana la oferirea unei game variate de produse cum ar fi: sicriu, perna, cruce, servicii diverse din care puteti alege pentru a fi sigur ca persoana draga va avea un ultim drum exemplar.

Firma noastra de servicii funerare Bucuresti va sta la dispozitie cu o selectie variata de pachete promotionale care au ca scop cuprinderea mai multor categorii de clienti precum ”pachet funerar standard”(doctor constatare deces ce elibereaza certificatul de constatare a decesului, doctor ce se ocupa de imbalsamare, recuperarea decedatului de la domiciliu, toaletarea decedatului, imbalsamarea decedatului, depunerea decedatului la frigider conform noii legi, asezarea decedatului in sicriu si cele necesare pentru parastas - prosoape mari, albe, preot si dascal, lumanari groase, pachete alimentare),”pachet funerar standard plus”(contine de asemenea crucea si inscriptionarea ei), ”pachet funerar spital standard”(ofera si transportul decedatului de la spitalul la care se afla, la capela),”pachet funerar minim”(asigura strict sicriul echipat complet, serviciile de pompe funebre, transportul decedatului la capela si actele obligatorii pentru inmormantare),”pachet funerar domiciliu azil”(are inclus: sicirul echipat, serviciile doctorului pentru constatarea decesului, doctorul care se ocupa de imbalsamare, preluarea decedatului de la domiciliu, toaletarea acestuia la sala de pregatire special amenajata, imbalsamarea decedatului, depunerea decedatului la frigider asezarea decedatului in sicriu, transportul si pachetele alimentare),”pachet funerar domiciliu plus”(contine serviciile complete).

Fiecare tip de pachet distinct este conceput pentru a se conforma doleantelor dumneavoastra, iar preturile sunt in conformitate cu pachetul ales.

Firma noastra de servicii funerare Bucuresti ofera o gama extinsa de servicii in toate sectoarele din Bucuresti, cu program 24/7,de asemenea, fiind o optiune si deplasarea unuia dintre consultantii nostri la domiciliul clientului in vederea oferirii de sfaturi pentru a stii procedurile ce trebuie urmate.

Suntem o echipa de profesionisti cu ani de experienta in domeniu si va promitem organizarea unei inmormantari onorabile, si satisfacerea tuturor dorintelor dumneavoastra.

De asemenea compania noastra va poate fi de ajutor si in Eliberarea Certificatului de Deces si a Adeverintei de Inhumare, eliberate de catre Starea Civila cea mai apropiata. Actele mandatorii pentru declararea decesului sunt: Certificat Medical Constatator al Decesului, Actul de Identitate al persoanei decedate, Certificatul de Nastere al persoanei decedate, Actul de Identitate al persoanei care declara decesul, Certificatul de Nastere al persoanei care declara decesul.

Cand vine vorba de locul inmormantarii, in cazul in care aveti un deces in familie si nu detineti un asemenea loc, firma noastra de servicii funerare Bucuresti va poate ajuta in obtinerea unui loc de veci, in Bucuresti dar si in provincie. In anumite cimitire locurile de veci se pot obtine gratuit.

Firma noastra de servicii funerare Bucuresti se afla la dispozitia dumneavoastra cu o gama larga de servicii funerare, servicii de repatriere decedati, servicii de transport si pachete promotionale.

Procesul de repatriere poate fi unul dificil daca firma de pompe funebre nu dispune de autorizatii si de transport international, cum detine firma noastra de servicii funerare Bucuresti, al trupurilor celor decedati, acest lucru fiind posibil doar cu ajutorul unor firme cu experienta in domeniu si care sa fie capabila sa intreprinda aceasta sarcina fara sa existe vreo neplacere in timpul procesului de repatriere.

Firma noastra de pompe funebre este formata exclusiv din angajati profesionisti care se vor ocupa de toate demersurile necesare procesului de repatriere, dupa ce ne-ati adus la cunoastere toate informatiile legate de corpul neinsufletit, noi oferindu-va, de asemenea, si consultanta in legatura cu produsele si serviciile care v-ar fi necesare.

Cu o experienta mai mult de 15 ani in domeniu, firma noastra de servicii funerare Bucuresti se poate mandri cu un numar foarte mare de clienti care s-au declarat satisfacuti de serviciile si pachetele noastre. Sfaturile consilierilor nostri i-au ajutat in a lua decizia optima si in a alege produsele si serviciile necesare.

De asemenea, firma noastra de servicii funerare Bucuresti si-a dovedit profesionalismul si seriozitatea fiecarui client care ne-a solicitat serviciile. Dorinta noastra este sa facem experienta pierderii persoanei dragi cat mai usor de suportat si sa aratam empatie, de aceea oferim la fiecare pachet funerar un platou de coliva si colaci, pentru ca ne intereseaza de suferinta clientilor nostri.

Cu totii stim ca viata este o suma de momente fericite, zambete, rasete si bucurii, dar uneori trebuie sa experimentam si momente triste, de suferinta si neputinta, ca atunci cand persoana draga trece in nefiinta. In acele momente de refuz si tristete, apare durerea care nu trebuie lasata sa ne doboare. Compania noastra de servicii funerare Bucuresti, va va fi alaturi, aratand empatie, profesionalism si intelegere in aceste momente delicate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea