Social

#mercedes #accident rutier #predeal #brasov #serban huidu # masina serban huidu

Serban Huidu a provocat un accident soldat cu doi morti

Realizatorul radio-tv Serban Huidu a provocat un accident rutier grav, in urma caruia doua persoane au murit si o a treia este in coma.

Accidentul a avut loc pe DN1, intre Predeal si Brasov, la iesirea din Timisul de Sus , cand Serban Huidu, care conducea un Mercedes SUV, a lovit din plin un Logan ce venea regulamentar din sens opus.

Soferul masinii ce circula regulamentar a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta, o femeie, a murit si ea la scurt timp, medicii neavand ce sa faca pentru a o salva.

Huidu se afla in masina cu sotia sa, cei doi copii si bona. Huidu a suferit un traumatism cranian minor, insa a ramas sub observatie peste noapte la spital.

Daca realizatorul radio-tv este gasit vinovat de producerea accidentului, va fi acuzat de omor din culpa. Insa, potrivit avocatilor, avand alcoolemia zero si cum nu a fugit de la locul accidentului, el nu risca inchisoarea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea