Social

#schi #mihai gainusa #serban huidu

"Serban Huidu a inceput, incet-incet, sa isi revina", spune Mihai Gainusa

, partenerul lui Serban Huidu in emisiunea " Cronica Carcotasilor ", sustine ca Huidu da semne de revenire.

Gainusa a plecat in Austria imediat dupa ce a aflat de accidentul de schi al lui Serban. "Carcotasul" a intrat cu schiurile intr-un sant ud si a cazut de pe partie, lovindu-se de copaci.

"Medicii i-au scos tubul si a inceput, incet-incet, sa isi revina. Nu a putut , fiind evident toropit de efectul sedativelor, dar a recunoscut-o pe Cristina, sotia lui. I-a strans si i-a sarutat mana. M-a recunoscut si pe mine. Eu am incercat niste glumite, sperand sa ii smulg un zambet. I-am spus "dans bebeluselor" si sa se lase de schi si sa se apuce de vin fiert ", a declarat Mihai Gainusa pentru Gandul.info.

Medicii austrieci si-au exprimat optimismul ieri, in cadrul unei conferinte de presa, cand au anuntat ca astazi artificial.

"Medicii sunt foarte optimisti in ceea ce priveste starea lui de sanatate. Din cate am inteles, este posibil sa existe ceva probleme cu recuperarea, deoarece ea va dura cateva saptamani. Cand am venit aici ma asteptam sa arate mai rau. Insa l-am vazut si nu are decat o vanataie pe frunte. In rest era OK. A avut noroc cu casca", a declarat Mihai Gainusa, citat de EVZ.ro.

Florin Huidu, tatal lui Serban, a declarat ca pasiunea pentru schi a carcotasului a fost mostenita in familie.

“Cand copiii erau mai mici, mergeam cu familia la munte, la Sinaia si la Predeal. Baietii mei au mostenit de la mine microbul vitezei. In tinerete, si eu eram ca o sageata pe partie. Serban e ca mine, iar Vlad accelereaza motorul”, a declarat Florin Huidu, pentru Libertatea.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea