Social

#mircea geoana guvern #guvern psd pdl

Senzatia ca la capul acestui Guvern sunt prea multe doici trebuie sa inceteze

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca trebuie sa dispara senzatia ca acest Guvern are prea multe doici la cap si ca social-democratii trebuie sa evite sa dea impresia ca sunt preocupati doar de functii si sa se catere pe "crengile puterii".

"E adevarat, guvernul nu devine in mod automat un guvern puternic doar pentru ca are o majoritate puternica in Parlament si poate uneori aceasta senzatie ca sunt prea multe doici la capul guvernului ar trebui sa inceteze pentru ca guvernul este guvern, el trebuie sa-si capete forta, identitatea si capacitatea de a gestiona o situatie dificila", a declarat presedintele Senatului, la Sinaia, la reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD si PC.

El a mai sustinut ca in aceasta perioada de criza poate exista la nivelul celor doua partide tentatia de a-si da unul leapsa celuilalt si a face concurs de miss si sa se laude fiecare cu ministrii sai. "Va fi foarte facil ca in interiorul guvernului cele doua partide sa fie tentate sa-si dea leapsa unul celuilalt, sa faca concurs de frumusete , (si sa spuna, n.r.) nu din vina noastra, din vina celorlalti, noi am avea oameni buni, dar nu ne lasa ceilalti", a adaugat el.

Geoana le-a mai transmis alesilor social-democrati ca trebuie sa evite sa dea senzatia ca au venit la putere pentru a se infrupta din fructele puterii. "Daca vom fi vazuti ca niste politicieni care se catara pe crengile copacilor pentru a culege fructele puterii in interes personal sau de grup, atunci efectul asupra partidului nostru va fi extrem de sever", a continuat liderul social-democrat, spunand ca social-democratii trebuie sa se arate preocupati de pastrarea slujbelor oamenilor, de cresterea salariilor si alocatiilor pentru copii.

In acelasi ton, presedintele PSD a mai declarat ca intrarea la guvernare a PSD cu PDL a urmarit exclusiv doar interesul national. "Participarea noastra la guvernare a reprezentat si trebuie sa reprezinte o garantie ca aceasta criza va fi traversata solidar in societate si o garantie a faptului ca societatea romaneasca va avea in social-democratii romani un co-autor esential si indispensabil", a mai declarat Geoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea