Social

#dosarul transferurilor #gica popescu # pedepse dosarul transferurilor

"Dosarul Transferurilor". Ani buni de inchisoare cu executare pentru greii din fotbalul romanesc

Magistratii au dat sentinta finala in cazul "Dosarul Transferurilor", in care au fost implicati oameni importanti ai fotbalului romanesc. Astfel, judecatorii au decis ca George Copos, actionar majoritar la FC Rapid, sa fie condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, in timp ce Mihai Stoica, manager Steaua, a primit 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Cristian Borcea, fost actionar al FC Dinamo, a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, Ioan Becali, la 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, iar Victor Becali a primit 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare.

De asemenea, Jean Padureanu a primit o pedeapsa de 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu a primit 3 ani si o luna de inchisoare cu executare si nu va mai putea candida la alegerile FRF, iar Gigi Netoiu a primit 3 ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Ancheta in "Dosarul Transferurilor a fost una dintre cele mai ample din istoria fotbalului romanesc in ceea ce priveste cercetarea banilor negri care se fac in acest sport. Aceasta ancheta a fost inceputa in anul 2006 si in cadrul acesteia au fost verificate peste 800 de transferuri de jucatori, fiind audiate 100 de persoane.

Foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea