Social

Senatorii primesc bani de cazare fara justificare

Senatorii vor primi lunar peste 75 de milioane de lei pentru organizarea birourilor senatoriale din teritoriu. Concret, acestia vor beneficia de celebra de care pana acum nu s-au bucurat decat colegii lor deputati.

Din acesti bani senatorii vor trebui sa plateasca chiria, salariile personalului angajat (minim: sef de cabinet, secretara, sofer) precum si cheltuielile legate de intretinerea sediului. Interesant este ca pentru un cuantum de 46% din suma forfetara , alesii nu trebuie sa prezinte Camerei documente justificative.

Astfel, banii aruncati pe carburanti , furnituri de birou, protocol si materiale de intretinere vor fi justificati doar printr-o declaratie pe proprie raspundere . Salariile stabilite pentru personalul angajat la respectivele nu pot depasi salariile personalului cu functii similare din cadrul Secretariatului General al Senatului.

De asemenea, angajatii senatorilor vor beneficia de diurna, cazare si atunci cand se deplaseaza in circumscriptie sau la Parlament.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.