Social

#coronavirus #copii #copil internat la terapie intensiva #terapie intensiva

Semnal de alarma! Tot mai multi copii internati la ATI din cauza coronavirusului

Medicii trag un semnal de alarma! Tot mai multi copii infectati cu noul coronavirus ajung la terapie intesiva.

Un bebelus de noua luni dintr-o comuna din judetul Galati care a fost diagnosticat cu noul coronavirus si este internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii din Galati.

Si mama acestuia, insarcinata in cinci luni, este pozitiva, fiind internata alaturi de cel mic.

La Spitalul de Copii din Galati, au mai fost internati doi copii infectati cu noul coronavirus la Terapie Intensiva, potrivit news.ro.

Bebelusul in varsta de noua luni se afla acum in afara oricarui pericol, potrivit medicilor. Acesta a ajuns in unitatea medicala in urma cu o saptamana, avand simptomatologie digestiva.

"Este vorba despre un sugar de 9 luni, internat din data de 23, cu simptomatologie digestiva la internare, cu evolutie favorabila. Astazi s-au repetat testele si la copil si la mama si in functie de rezultate vom vedea care e conduita terapeutica in continuare. In acest moment, copilul este stabil hemodinamic, respirator si digestiv", a declarat dr. Petruta Iuliana Moraru de la Spitalul de Copii din Galati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea