Social

#litoral #sejur la mare #sejur ierftin #sejur litoral #preturi reduse

Sejururi la pret redus. Vezi ce tarife se practica pe litoral pana la 1 iulie!

Vremea rea a stricat calculele proprietarilor de hoteluri si pensiuni de pe litoralul romanesc. Vremea rea din iunie a redus incasarile inregistrate de hotelieri cu 50% fata de perioada similara a anului trecut.

Jumatatea lunii iunie nu a adus in acest an o avalansa de turisti la malul marii asa cum se asteptau hotelierii, in schimb a lovit drastic prin furtuni si ploi torentiale. Proprietarii de hoteluri si pensiuni au trebuit sa isi adapteze oferta, pastrand preturi reduse pana la sfarsitul acestei luni.

In Mamaia, la un hotel de 5 stele, pretul a ramas in continuare de 300 lei/noapte pentru o persoana sau de 1600 lei pentru un sejur de cinci zile la un hotel de 3 stele din aceeasi statiune. In sudul litoralului, preturile sunt si mai mici: 130 lei camera/noapte pana la sfarsitul acestei luni.

Nici programul "Litoralul pentru toti" nu i-a scos din criza pe hotelieri, pana ieri, doar 6000 de turisti accesand locurile disponibile din program pentru sejururile de 5 zile. Pentru operatorii in turism de pe litoralul romanesc, salvarea poate veni doar in urmatoarele doua luni, de la 01 septembrie, costurile unui sejur la malul Marii Negre urmand sa scada din nou.

Sursa foto: happy-holiday.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea