Social

#administratia nationala a penitenciarelor #ioan bala #ioan bala demis

Seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor a fost demis

Ioan Bala, seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), a fost demis, miercuri, de Titus Corlatean, ministrul Justitiei, ca urmare a declaratiilor "total nefundamentate" pe care le-a facut in legatura cu presupuse tentative de evadare ale unor interlopi, planurile fiind dejucate de politie.

"Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a decis astazi, 30 mai 2012, demiterea din functie a directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Ioan Bala, si preluarea atributiilor de conducere de catre comisar-sef de penitenciar Marian Stancovici", se arata intr-un comunicat al Ministerului Justitiei.

In comunicat se arata ca motivul demisiei il reprezinta declaratiile “publice total nefundamentate facute de domnul Bala in cursul zilei de astazi (miercuri, n.r.)".

Ioan Bala declarase cu ocazia inaugurarii penitenciarului din Vaslui ca autoritatile au reusit sa impiedice punerea in aplicare a trei planuri ale unor retele teroriste care incercau eliberarea unor lideri interlopi inchisi in penitenciarele din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea