Social

#afaceri voiculescu loterie #liliana minca loterie

Sefa de la Loterie face afaceri cu Voiculescu

Directorul Loteriei, Liliana Minca , a inchis tipografia proprie a Loteriei si a dat contractele de tiparire de bilete si a revistei Loto-Prono unor firme controlate de familia lui Dan Voiculescu .

Aflata la un pas de plecare din fruntea Loteriei, Liliana Minca (fosta Ghervasuc), pusa in functie de Partidul Conservator (PC) din care face parte, nu lasa institutia intr-o situatie prea buna, informeaza Adevarul.

Stocul de bilete loteristice disponibil in depozitele din Bucuresti si din tara este la limita, iar acest lucru s-a produs din cauza faptului ca sefa Loteriei a facut tot posibilul pentru a le pune cateva contracte pe tava tipografiilor Intact, controlate de familia presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu .

Pastrata in functia de sef al Loteriei chiar si dupa ce partidul din care face parte - PC - s-a retras din Guvernul Tariceanu , Liliana Minca tine cu dintii de functie si in vremea cabinetului Boc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea