Social

#. regele mihai # ziua regelui mihai # sedinta parlamentului de ziua regelui mihai #parlament

Sedinta solemna de ziua Regelui Mihai I nu a fost aprobata de parlamentari

Birourile permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au decis, luni, sa nu aprobe sedinta solemna prin care urma sa fie sarbatorita ziua in care Regele Mihai I va implini varsta de 90 de ani .

Propunerea facuta de PNL a fost respinsa de membrii PDL din cele doua Birouri permanente , conform Mediafax.

Roberta Anastase , presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca nu se va organiza aceasta sedinta deoarece pot sustine discursuri in Parlament doar sefi de stat in functie.

Decizia parlamentarilor a fost aspru criticat de PNL care acuza PDL ca nu poate trece de "rafuielile politice" nici atunci cand este vorba despre momente cu valoare simbolica .

" Partidul National Liberal considera ca respingerea propunerii de organizare a unei sedinte festive dedicate aniversarii a 90 de ani de viata a Majestatii sale Regele Mihai dovedeste dispretul puterii fata de istoria nationala. PDL nu este capabil sa renunte la abordarea de tip conflictual si sa treaca dincolo de rafuielile sale politice nici macar atunci cand este vorba de momente solemne, cu valoare simbolica, de consens national", se arata intr-un comunicat al PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea