Social

#risc moarte #studiu barbati #disfunctii erectile #speranta de viata

Secretul ascuns al barbatilor. Ce le grabeste moartea

Un studiu al specialistilor de la Universitatea din Mississippi (SUA) arata ca barbatii care au probleme cu erectia mor mai repede. Asta pentru ca disfunctia erectila este un important marker al bolilor cardiovasculare. 

20% din barbatii cu varsta pana in 40 de ani sufera de disfunctii erectile. Este jenant pentru sexul tare si poate afecta performantele din dormitor. Insa nu aceasta este cea mai mare problema, au descoperit de curand oameni de stiinta americani. Potrivit cercetatorilor, barbatii care sufera de aceasta afectiune prezinta un risc cu 70% mai mare sa aiba parte de o moarte prematura. 

Motivul este unul simplu. Dincolo de neplacerile de ordin sexual, care ar putea sa afecteze viata de cuplu, disfunctiile erectile sunt un simptom al unor afectiuni mult mai grave, precum ar fi bolile cardiovasculare. Prin urmare, pentru a evita riscul de moarte prematura, acest simptom ar trebui sa fie punctul de plecare pentru investigatii mult mai amanuntite. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea