Social

#pariuri online #case de pariuri #romania #pariuri

Secretele celor mai populare 5 case de pariuri online din Romania

Concurenta de pe piata pariurilor sportive este tot mai puternica, iar acest lucru nu poate decat sa ii bucure pe pariori. Fiecare operator incearca sa ofere cat mai multe avantaje clientilor, pentru a fi ales in detrimentul altei agentii.

 

Intr-un fel, domeniul s-a „sedimentat”. Cateva platforme au reusit sa se desprinda de celelalte, ca si popularitate, ocupand primele locuri cam in orice top case de pariuri online.

Care sunt secretele lor? Nu exista niciun secret in adevaratul sens al cuvantului, ci doar strategii de marketing vizibile, constand in campanii de publicitate si in oferte promotionale adresate clientilor noi, dar si celor fideli.

Asadar, iata care sunt „secretele” celor mai populare 5 agentii de pariuri legale licentiate de Oficiul National pentru Jocurile de Noroc.

BETANO

Fost sponsor de titlu al Ligii I, Betano apare pe tricourile celor de la FCSB si de la Universitatea Craiova, doua echipe dintre echipele de frunte din Romania, atat pe plan sportiv, cat si ca numar de suporteri. Potrivit ultimului sondaj, aproape un microbist roman din doi este suporterul „ros-albastrilor”, deci expunerea este maxima pentru aceasta agentie de pariuri.

In plus, dincolo de oferta promotionala de bun venit, operatorul are numeroase oferte pentru clientii deja existenti, precum „Marja 0”, „Avans 2 goluri” si Misiuni premiate cu pariuri gratuite. De asemenea, pe platforma de video streaming live sunt transmise zeci de mii de evenimente in fiecare an, dintr-o oferta sportiva in care oricine gaseste ceva de pariat. Un alt „secret” este reprezentat de cotele foarte bune, care pot fi puse pe bilete single, de tip acumulator, in sistem, cu baze sau combo.

SUPERBET

A pornit o adevarata ofensiva mediatica in ultimul an, promovandu-se pe tv cu spoturi in care apar Ilie Dumitrescu, Daniel Pancu, Gheorghe Craioveanu, Bogdan Stelea, Florin Raducioiu, Catalin Morosanu, dar si jurnalisti de sport celebri.

Acest operator a creat propria retea de socializare, care poate fi accesata prin intermediul aplicatiei pentru dispozitive mobile. Acolo sunt postate si biletele jucate de pariori cu nume, printre care celebritatile amintite mai sus. Apoi, exista promotia zilnica SuperSpin, care poate aduce castiguri importante.  Platforma Superbet are si o sectiune tot mai accesata de loterii internationale.

UNIBET

Unibet sponsorizeaza si ea cateva echipe din Liga I, printre care Dinamo, un brand incontestabil al fotbalului romanesc. Aceasta agentie de pariuri sportive are o prezenta importanta la televizor, in pauzele publicitare, dar campania de promovare este dublata de o platforma de pariuri bine pusa la punct in ani de activitate.

Cel mai important avantaj al operatorului este platforma tv, pe care sunt transmise cele mai multe evenimente sportive (aproximativ 72.000). Oferta sportiva este un alt punct forte, precum si concursurile de pronosticuri cu participare gratuita, cu fonduri de premiere in bani reali. Unibet a fost primul operator care a oferit un numar mare de linii asiatice, fiind preferat de pariorii care obisnuiesc sa joace „acoperit”.

BETFAIR

Are logo-ul pe tricourile campioanei CFR Cluj si se promoveaza intens la televizor, asigurand, astfel, partea de vizibilitate. Acest operator are un atu pe care il valorizeaza la maxim atunci cand isi face reclama: este singurul de pe piata din Romania care are si platforma de pariuri in contrapartida (Betting Exchange). La „Bursa de pariuri” este mai usor de castigat, pentru ca pariorul nu joaca impotriva „casei”, ci impotriva altor pariori obisnuiti.

Nu sunt multe oferte promotionale pentru clientii deja existenti, insa acestia beneficiaza de o oferta sportiva generoasa, in special pe segmentul live. Un alt avantaj este ca orice pariu plasat pe „Exchange” poate fi inchis prin CashOut.

FORTUNA

Fortuna este sponsorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, ceea ce ii aduce o popularitate insemnata. Prin prisma parteneriatului cu FRF, acest operator se implica in campanii care ii sporesc si mai mult vizibilitatea.

Dintre ofertele promotionale permanente este de notat cea prin care castigul unui bilet jucat intr-un anumit interval (Happy Hour) este suplimentat cu 5%. In restul timpului, biletele de tip acumulator primesc suplimentare de profit cu pana la 100%, in functie de numarul de selectii. De asemenea, cine realimenteaza contul in weekend primeste pariuri fara risc in functie de suma depusa.

FOTO: pixabay.com, unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea