Social

Secrete de impartasit partenerului

Sunt unele secrete ale tale pe care e indicat sa I le marturisesti partenerului tau de viata, indiferent cat de mult te-ai putea teme de consecinte. Daca ati citit articolul despre 5 secrete pe care sa nu i le marturisesti partenerului, hai sa vedem acum si cateva secrete pe care este cazul sa i le marturisesti. Tine minte ca fericirea unei relatii depinde, printre altele, si de comunicare si incredere. Probabil ca tocmai de aceea multe cupluri considera ca prietenia este baza pe care se formeaza o relatie de durata . Hai sa vedem 3 secrete pe care partenerii obisnuiesc sa le tina ascunse, desi ar fi ideal sa le marturiseasca:
  1. Dorinte sau fantezii sexuale - Cum studiile arata ca majoritatea oamenilor isi dau o nota de 6-7 in ceea ce priveste viata sexuala, poate ca nu ar strica sa spui clar si raspicat ceea ce vrei. Chiar daca unele fantezii ti se par iesite din comun, este posibil ca partenerul tau sa fie de acord cu ele.
  2. Problemele pe care le ai sau le-ai avut - Unele secrete de genul – “Am fost 6 luni in inchisoare”, “Am facut afaceri ilegale o vreme”, “Am fost casatorit de inca 5 ori”, etc. De asemenea, piticii pe creier, de tipul “Nu mananc carne”, “Nu suport oamenii care fac 5 dusuri pe zi”, etc este mai bine sa fie spuse la inceputul unei relatii.
  3. Esti “urmarit(a)” - OK, mai ales daca ai un partener gelos sau o partenera geloasa, ar fi greu sa ii spui ca cineva te “urmareste” si incearca sa te seduca. Totusi, este posibil ca intr-un anumit moment sa observe conjunctura si sa considere ca si tu esti interesat(a) din moment ce nu i-ai pomenit nimic despre asta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea