Social

#dan diaconescu #proces dan diaconescu #santaj dan diaconescu

Se reia procesul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj

Procesul in care Dan Diaconescu, patronul OTV, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt acuzati de santaj va fi reluat azi, la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti.

Pe 3 iulie, la termenul anterior al procesului, instanta i-a revocat lui Dan Diaconescu masura interdictiei de a parasi Romania, data pe 2 octombrie 2010.

Decizia Judecatoriei sectorului 1 a fost contestat de DNA la Tribunalul Bucuresti, care in 16 iulie a respins recursul acuzarii, aceasta hotarare ramanand definitiva.

Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus au fost trimis in judecata de procurorii DNA la data de 21 octombrie 2010. Ei sunt acuzati de santajarea omului de afaceri Paul Petru Tardea si primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot. In rechizitoriul intocmit de DNA se arata ca acestora li s-au cerut sume importante de bani pentru ca postul OTV sa nu difuzeze reportaje compromitatoare cu ei.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea