Social

#gara de nord #circulatia trenurilor #gara de nord aeroport otopeni

Se reia circulatia trenurilor pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Circulatia trenurilor Regio " Henri Coanda Expres" pe ruta Bucuresti Nord - Punct de Oprire Aeroport Henri Coanda (Otopeni) - Balotesti si retur va fi reluata incepand cu data de 23 martie .

Cursele feroviare sunt reluate dupa ce ele au sistate din cauza numarului scazut de calatori si a conditiilor meteo nefavorabile.

Trenurile Regio "Henri Coanda Expres" vor circula timp de doua luni, si, in functie de traficul inregistrat, conducerea CFR va decide daca acestea vor ramane sau nu in circulatie.

Se asteapta ca numarul de persoane care vor calatori cu aceste trenuri sa fie in crestere, dat fiind ca incepand cu 25 martie liniile aeriene low-cost care operau pe Aeroportul Baneasa vor fi mutate pe Aeroportul Henri Coanda .

Trenurile circula in fiecare ora din intervalul 6:25-21.25 si asigura legaturi corelate cu activitatea traficului aerian din Aeroportul Henri Coanda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea