Social

#vreme primavara #prognoza meteo #vremea

Se intorc zilele cu 20 de grade! Pentru cat timp

Saptamana aceasta vom avea parte de vreme de primavara, temperaturile fiind mai ridicate decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada!

Luni, temperaturile maxime se vor incadra intre 10 grade in Maramures si 22 de grade in sud-vestul Olteniei. In zona Carpatilor Orientali, temporar se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie.

Vantul va suna tare la munte, in special in Carpatii Orientali, unde rafalele vor depasi 90-100 kilometri/ora.

In Bucuresti, temperatura maxima va fi de 18-19 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea unele intensificari.

Marti, va fi in continuare mai cald decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, indeosebi in regiunile sudice si sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 grade - in nord-vest - si 24 grade in Lunca Dunarii. Innorarile se vor accentua treptat incepand din regiunile vestice si, indeosebi in a doua parte a intervalului, va ploua, in general slab cantitativ, in majoritatea zonelor.

In Capitala, vremea frumoasa, cu 20 de grade. Seara si in cursul noptii, innorarile se vor accentua, iar spre dimineata va incepe sa ploua. Vantul va sufla slab si moderat.

Miercuri, vremea se va raci usor. Cerul va avea innorari indeosebi in cursul zilei si local va ploua. In zona montana vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, dar izolat si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 grade in Dealurile de Vest si 17 grade in sud si sud-est.

In Bucuresti, cerul va fi partial acoperit de nori, iar in primele ore va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade.

De joi, scad temperatujrile in regiunile sudice si estice, dar raman totusi mai ridicate decat cele normale pentru afarsitul lunii februarie.

Maximele se vor incadra intre 5 si 13 grade. Vor continua ploile in majoritatea regiunilor, iar la munte precipitatiile mixte, mai ales joi si vineri.

Sursa foto: blog-bukolic.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea