Social

# ploi torentiale #ploi #vijelii #caderi de grindina #atentionare meteo

Se intorc ploile si vijeliile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o atentionare de ploi torentiale si caderi de grindina in toata tara, incepand de maine, ora 10.00, pana vineri, la ora 18.00. Meteorologii avertizeaza ca, local, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp.

Potrivit atentionarii ANM, in acest interval, gradul de instabilitate atmosferica va creste treptat in toata tara, venind dinspre sud-vest. Aceasta instabilitate se va manifesta prin descarcari electrice, ploi cu caracter torential, caderi de grindina si vijelii.

Aceste fenomene vor fi mai accentuate in cursul diminetii, in special in regiunile vestice si sud-vestice, indreptandu-se apoi si in sudul, centrul si estul tarii.

Maine, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 20 de grade, iar cele minime intre 8 si 17 grade.

Vineri, aceasta instabilitate atmosferica se va mentine in estul tarii si la munte, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 25 de grade, in timp ce minimele vor fi intre 5 si 15 grade.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea