Social

#vreme instabila #prognoza meteo #vremea #starea vremii #furtuna

Se intorc furtunile! Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Vremea se va mentine calda, insa furtunile vor reveni in urmatoarele zile. Miercuri si joi vremea va deveni instabila si sunt asteptate precipitatii insotite de descarcari electrice si vijelii, in mai multe zone ale tarii.

Miercuri, vremea se va fi instabila in cea mai mare parte a tarii. Se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in special in a doua parte a zilei. Aversele vor cadea cu precadere in nord-estul tarii si izolat in restul teritoriului.

Cu toate acestea vremea se va mentine calduroasa iar temperaturile maxime vor depasi 30 de grade Celsius. In regiunile sud-estice, temperaturile pot ajunge pana la 34 de grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea se va mentine calduroasa, mercurul din termometre urcand pana la 32-34 de grade Celsius. Spre seara insa vor fi conditii de averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Joi, valorile termice vor inregistra o usoara scadere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade Celsius. Se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice in special in zonele montane, submontane si pe arii restranse in restul tarii. Izolat aversele vor avea caracter torential si vor fi conditii de grindina.

Si in Bucuresti temperaturile vor scadea usor fata de miercuri. Mercurul din termometre va urca pana la 30-31 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros iar dupa-amiaza vor fi averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea