Social

#Claudiu Duica #Mihaela Cioaca #sfasiata de leu #leu african Dambovita #leu african

Se intampla in Romania! Sfasiata de leu in curtea casei

O femeie de 32 de ani din Dambovita a fost internata si operata la Sectia de chirurgie plastica reconstructiva din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca, dupa ce a fost muscata de un leu african, care apartine unui executor judecatoresc!

Mihaela Cioaca a ajuns in weekend de la ferma prietenului sau, executorul judecatoresc Claudiu Duica, direct la camera de garda a Spitalul Judetean Targoviste cu rani extrem de grave si de adanci pe coapse si pe maini, produse în urma unor muscaturi teribile.

Apropiati ai femeii au vorbit atunci despre un atac de care s-ar face vinovat unul dintre leii lui Claudiu Duica, de care s-ar fi apropiat prea mult. Femeia le-a declarat doctorilor si politistilor ca, dupa o lupta dintre doi dobermani, cainii ar fi atacat-o.

Claudiu Duica detine o o proprietate in localitatea damboviteana Picior de Munte, pe care a transformat-o in “gradina zoologica privata”, unde detine lei, serpi si alte animale al caror loc ar trebui sa fie în salbaticie si pentru nici nu are autorizatie

“Intr-adevar, în urma incidentului noi ne-am autosesizat si dupa ce am facut cateva investigatii am ajuns la concluzia ca barbatul nu detine autorizatie pentru aceste animale. Din cate am înteles în curte adaposteste ponei, pasari, oi, capre, doi lei, serpi si alte animale salbatice. Pana acum el nu ne-a permis sa intram în curte, nu stim daca a amenajat custi speciale, sau în ce conditii sunt crescute animalele. O echipa a Directiei Sanitar-Veterinare s-a îndreptat spre domiciliului barbatului, urmand sa se desfasoare o ancheta", a declarat directorul Niculae Dumitrache, pentru Spynews.ro.

Pe de alta parte, Claudiu Duica sustine ca autorizatia exista si ca nu întelege cum s-a ajuns aici. "Normal ca exista autorizatie, altfel nici nu as vorbi. Lucrurile nu stau chiar asa, eu am toate documentele necesare", a declarat localnicul, extrem de nervos.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea